Etusivu » Uncategorized » Fyken kotikoe Classroomissa – erilainen läksy

Fyken kotikoe Classroomissa – erilainen läksy

 

Tällä kertaa haluan esitellä kotiläksyn jonka laitoin Classroomiin ja joka onnistui mielestäni hyvin. Ylhäällä oleva kuva kertoo millaisia tehtävänantoja olen harrastanut fykessä. Huomasin yksi päivä, että fyken kirjassamme (Koulun fysiikka ja kemia 5, Otava) olevat kotikokeet on helppo toteuttaa videointina. Pääsin mm. vihdoinkin kikkailemaan lataamallani time lapse – kuvausappsilla jään sulamis-videolla. Latasin videot Youtubeen ja linkkasin sitten esim. alla olevaan tehtävänantoon (tavallinen Google dokumentti). Lopussa esittelen Classroomin kansiorakennetta tehtäviin liittyen.

Seuraavassa kuvassa tässä alla näet minun henkilökohtaisen Driven. Kuten huomaat Classroomilla on oma kansionsa siellä. Se tulee sinne automaattisesti kun alat käyttämään Classroomia.
 

Kun klikkaat Classroom-kansiota, tulet tällaiseen näkymään (alla oleva kuva). Kuten huomaat, jokaisella perustamallani ”luokalla” on oma kansio. Kun klikkaat esim. FYKE5 kansiota, pääset seuraavaan näkymään.

Kuten huomaat, jokainen tehtävänanto on nätisti omana kansionaan ja sen sisältä löytyy jokaisen oppilaan oma kopio antamastasi tehtävästä nimineen. Itse pidän todella paljon mahdollisuudesta antaa palautetta kommentti-toiminnon avulla.

Tähän loppuun laitan tuohon yllä mainittuun tehtävänantoon liittyvän videon. Koitappas itse miettiä paljonko veden pinta nousee 🙂

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s