Etusivu » Uncategorized » Blogia vai ei?

Blogia vai ei?

Sain vihdoin aikaiseksi luoda blogin omalle luokalleni. Blogin lopullisesta nimestä pidetään äänestys ja voittajalle tienkin luvassa mainetta, kunniaa ja hampaisiin lisää reikiä eli karkkia. Siihen saakka mennään Vinskin luokkana.

Aluksi olisi tarkoitus, että oppilaat alkavat kirjoittaa kokemuksiaan tvt:n käytöstä ja totta kai kaikesta muusta koululla tapahtuvasta toiminnasta. Päivittämiseen aion käyttää iPadia ja WordPress appsia. Olen todennut sen helpoimmaksi käyttää blogin päivittämiseen. iPadilla on helppo ottaa kuvia koulupäivän aikana ja siitä sitten helppo siirtää ne blogiin. Katsotaan nyt ovatko lapset samaa mieltä tuosta helppoudesta.

JOS asiat sujuvat hyvin…ajattelin teettää oppilailla omat blogit. Meille on tulossa Google edu käyttöön ja sitä kautta Blogger. Blogikirjoittaminen voitaisiin aloittaa kertomalla esimerkiksi omista harrastuksista tai kiinnostuksen kohteista. Jatkossa blogi voisi olla työväline esimerkiksi esityksen tuottamiseen. Tekstin lisäksi blogiin olisi helppo sisällyttää kuvia, videoita, linkkejä….aika monipuolinen työkalu siis.

Tähän lopetan ajatuksen virran suoltamisen ja lupaan kertoa jatkossa kuinka blogiprojekti etenee.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s